INFORMATIE

Veel mensen vinden het ontzettend leuk om zelf iets te maken. Dat kan een kledingstuk zijn aan de hand van een patroon uit de Knip of een eigen ontwerp waarvoor zelf een patroon wordt gemaakt. De cursussen en opleidingen bij Modevakschool It Made It zijn er in eerste instantie op gericht om veel te leren. Maar minstens zo belangrijk is dat cursisten het naar hun zin hebben, een fijne werkruimte hebben en dat de voorzieningen goed zijn. En dat is zo bij It Made It.

ITTY RIENSTRA

Ik heb een opleiding gedaan tot lerares bij de Dankaerts Modevakschoolvereniging. Tevens beheers ik het patroontekenen volgens de Rundschaumethode. Ik werk al vele jaren in de textielbranche. Eerst bij diverse bedrijven in o.a. de confectieproductie, fournituren en bij een bruidsmodezaak. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar mijn eigen bedrijf. In eerste instantie richtte ik me op een combinatie van productie (maatkleding, bruidsjurken e.d.) en lesgeven. De laatste jaren richt ik mij als lerares met name op het geven van naaicursussen en opleidingen.

LOCATIE

It Made It Atelier

Het atelier van Modevakschool It Made It ligt op een schitterende locatie aan en met uitzicht op de rivier het Spaarne in Haarlem. Het atelier is onderdeel van bedrijfsverzamelgebouw De Rode Baronnen in de Waarderpolder. Bij het gebouw is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Het atelier is ruim (110m2) en licht en heeft een groot dakterras. Mensen die slecht ter been zijn of die een eigen naaimachine meenemen kunnen de lift nemen naar het atelier.

CONTACT OPNEMEN

Met onderstaand formulier kunt u contact opnemen: