NAAICURSUSSEN

De naaicursussen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Iedere cursist werkt op zijn/haar eigen tempo aan een kledingmodel naar keuze. In het atelier zijn vele boeken en modebladen aanwezig waaruit een kledingmodel en patroon kan worden gekozen. Cursisten krijgen individuele begeleiding bij het werken aan het gekozen kledingstuk. Groepen bestaan uit maximaal 9 personen.

Cursisten kunnen hun eigen naaimachine meenemen maar ook gebruik maken van de machines in het atelier. Naast de werktafels zijn er twee elektrisch in hoogte verstelbare grote tafels die heel geschikt zijn om stoffen te knippen of patronen uit te werken. In het atelier kan verder gebruik worden gemaakt van industrienaaimachines, lokmachines en stoomstrijkijzers.

CURSUSDAGEN

Cursussen worden gegeven op:

Dag Tijd Plaatsen vrij
Maandag ochtend 09:30-11:30 3
Dinsdag avond 19:30-21:30 1
Woensdag ochtend 09:30-11:30 1
Woensdag avond 19:30-21:30 0
Donderdag ochtend 09:30-11:30 1
Vrijdag ochtend 09:30-11:30 1

Als het door u gewenste dagdeel vol is, kunt u via onderstaand reserveringsformulier vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst worden. Zodra er een plek vrijkomt wordt er contact met u opgenomen. Tijdens de schoolvakanties worden er geen cursussen gegeven.

KOSTEN

Inschrijven kan per lesblok van 10 cursusdagen van 2 uur. De kosten hiervoor bedragen € 140,- per lesblok. Een gemiste les kan in overleg eventueel op een ander tijdstip worden ingehaald als hiervoor een vrij plek is.

AANMELDEN

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een of meerdere naaicursussen: